Friday, December 23, 2011

jeeah,

Sain ka lõpuks mahti kirjutada. Seiklus on siiani vägevalt läinud. 50 kraadises kuumuses läks auto keema ja radikas peetis. Niisiis istusime Kalbarris paar päeva kauem, kui alguses plaanitud. Telliti uus radikas, pandi külge ja seiklus jätkus. Tulime edasi Monkey Miasse, jõudsime suht hilja ja võtsime ööbimiskoha ühe laguuni äärde, 10 km off-roadi, kuskil tunnike sõitu ja kohal me olimegi.

Kummid tühjaks ja rajale!





Natuke vanemast ajast ka. Enne tulekut ehitasin autosse voodi, et mugavam peatuda.




Ja pärast esimeset katset trippi alustada avastasime, et autos sees ruumiga enam kiita pole ja tegin otsuse, et panen katusele raamid ja korvi. Kui raamid katusel, siis tuli juurde plaan, et panen kasti ka.Leidsin odava 165L kasti. Kast oli alguses üsna plank ja nigel. Panin juurde igaksjuhuks mõned needid, tihendasin ääred ära, et vesi sisse ei tuleks ja panin sisse ketid, et kui kaane lahti teed, siis ta teisele poole alla ei kukuks. Sai käidud 3 korda ehitusmarketis mutreid ja polte ostmas, kuna plaan muutus iga korraga. Alguses otsin kasti täpselt selle mõõduga, et ta korvi mahuks. Aga pärast avastasin, et kui korv teistpidi panna, siis mahub kast sinna kõrvale ja ruumi tuleb aina juurde. Natuke puurimist, mutrivõtme välgutamist ja külge ta saigi.

Kuna Hiie-Liin ei luband oma kingi katusele kasti panna, siis otsustas ta, et need jäävad autosse ja ise läheb katusele. Tegelikult tuli ikka autosse. :)


Enne tulekut ostsime telgi ka, et vahelduse mõttes päris värskes õhus ka olla. Mõtlesime, et mis me siin ikka ruumiga priiskame, ostame kahe inimese telgi. Üles pannes tundus ta ikka väga pisike. Ja see ei jäänud ainult tundeks.





Üldiselt reisiga siiani väga rahul, täna käisime esimese farmis ka tööd uurimas, saime kontaktid ja vaatame nüüd, kas tahame sinna minna või mõtleme edasi. 

Ja tervitused kõigile meie poolt!
Häid jõule!

Siim ja Hiie-Liin. :)

PS! Piltide suuremalt vaatamiseks vajuta pildile!

No comments:

Post a Comment