Monday, October 24, 2011

Siim siin!

Tervitused ka minu poolt üle pika aja!

Olin täna liiga kiire ja tegin kõik töö ära, niiet sain lõunast koju. Asjadlood jätkuvalt hästi või isegi veel paremad. Tööd on tänaseks juba kõvasti tehtud, nüüd võiks päeva isegi puhata. Eelmine nädal sai kuskil 70 tundi tööl oldud ja nädalad enne seda on umbes samasugused olnud. Üleeelmine nädal olin veits haige, ühe päeva lamasin päris voodis, aga ülejäänud aja ravisin ennast käigupealt. Nüüd viimased nohu riismed, aga kohe-kohe ilmselt needki läinud.

Rugby sai läbi, see tähendab seda, et Leederville'is nii hullu andmist edaspidi ilmselt enam ei ole. Mõned suurüritused veel - reedel Queens birthday ja 2. nov. Melbourne cup ja siis läheb tavalist rada edasi, mida me veel küll näinud ei ole, aga eks kohe näeme.

Nii, nüüd põhiteema - ostsime lõpuks auto omale. Välja sai valitud üks mõnus suur 4WD Mitsubishi Pajero. Kuulutus tegi kohe ärevaks ja tuli tunne, et see on täpselt see auto, mida me tahame, aeglustid, lukud, üpris väikse läbisõiduga, automaat, kliima  ja kõik muud jutud. Saatsin siis müüjale sõnumi, et olen huvitatud, aga mitte sellise hinnaga. Pakkusin oma hinna ja müüja ilmselt kohkus selle peale ära ja ütles mulle, et see läheb ilmselt kohe ära ja eks annab teada mulle, kui praegused ostjad huvitatud pole. Järgmine päev saatsin Hiie-Liini telefonilt uue sõnumi ja mängisin uut huvilist. Seekord hinnast ei rääkinud ja läksime vaatama. Kohale jõudes ei pidanudki pettuma, ootaski meid ees täpselt see mida olime oodanud. Müüjaks osutus Iirlane, kes hakkas oma otsi kokku tõmbama ja koju ära minema, niiet müügiga üsna kiire. Proovisõidul oli kõik muu hästi peale selle, et auto kiskus pisut vasakule, mille ka kohe müüjale ära mainisin. Ta oli üsna hämmingus ja ütles, et tema käes pole sellist asja kunagi olnud. Proovisime natuke veel ja tõepoolest nii oligi. Hakkasime siis hinnast rääkima, alguses küsis ta 3200 dollarit, alla 3000 ei tahtnud eriti lasta. Siis rääkisime sellest, et auto tee äärde kisub, sain 2800 peale. Lõpuks ütlesin, et olen 2800'ga nõus, kui ise Rego(kohalik numbrimärgi maks - u 250 dollarit 6 kuud), sellega ta ei nõustunud. Pakkusin 2600 ja maksan kohe sulas ära. Jäi nõusse. Käisin automaadist läbi, tulin tagasi ja ütlesin, et sain ainult 2500, et võta või jäta. Võttis. Kui aga minema sõitsime siis tuli välja, et auto oma suurte ja laiade rataste tõttu kiskus vasakule pikirööbaste pärast. Korralikule teele saades neid enam ei olnud ja auto kulges rahulikult otse oma teed. Siiani pole õnneks autoga mingeid üllatusi olnud ja tundub, et tegime superostu.



Ja pildid ka.





Minu poolt siis tänaseks kõik, tõmban otsad kokku ja vaatan mis õhtu toob. Ärge siis unustage kommenteerimast, et teaksime kas keegi ikka loeb ka veel!

Tervitused kõigile ja olge tublid!

1 comment:

  1. täiega kena auto on ju!
    pluss, nii tore, et teil kõik hästi läheb :)

    ReplyDelete