Wednesday, September 21, 2011

noniinoniinoniiii,

Tere siis ka minu poolt!

Tänane päev sai alguse sellega, et Hiie-Liin sai kõne ja ta kutsuti töövestlusele, millele ta eile öösel applicationi saatis. Sai töövestluse lõunaks, seega kiirelt kõht täis ja tuld. Läksin ka kaasa, sai esimest korda kohaliku metrooga sõita. Metroost väljudes hakkasime otsima, millise bussiga sinna kõige parem minna oleks. Siis bussiinfoputkast tuli välja mees, kes ütles meile lõpuks, et ta tegeleb tegelt rohkem rongidega ja bussidest päris täpselt ei teagi midagi. Bussijuht oli rõõmus hindu, oli nõus meile ütlema, kus me täpselt maha peame minema. Jõudsime ühe kooli juurde, kus ühte bussi parasjagu lapsi ja pille peale laeti. Meie bussijuht aga arvas, et ta ei hakka mööda minema ja parem ootab kuni ees olevad valmis saavad. Welcome to "Kwik-E-Mart" :P Õnneks väga kaua ei läinud - nii kuskil 10 - 15 minutit. Lõpuks jõudsime siis kohale. Koht tegelt päris äge, kergelt penskarite bowlingu-/tennise-/kriketiklubi. H-L läks jutule ja ma luurasin niisama ringi, vaatasin kuidas tädid lauamänge mängivad. Lõppkokkuvõttes läks H-L umbes 10 minutit aega ja homsest hakkab seal tööle. Esialgu vist küll u.20 tundi nädalas, aga see selgub kõik käigupealt. Alguseks väga hea.

Linna tagasi jõudes saime Rommiga uuesti kokku, liikusime ringi ja lasime sujuvalt aega parajaks. Millekski. Keset peatänavat kohtab siin tihtipeale igasuguseid rahvakunstnike. Näiteks täna oli keset tänavat klouniks maskeerunud mees, boombox üürgas ja tegi mingeid kahtlasi liigutusi. Jälgisime teda päris tükk aega, aga ei saanud päris täpselt lõpuks siiski aru, mida ta teeb. Tegin tast isegi mõned pildid ja kui Hiie-Liin õpetab kuidas seda siia lisada, siis näete varsti te ka.

Muidu asjalood rahulikud ja rõõmsad, reedest saame jälle kolida, aga pärast seda tuleb kolimistele pikem paus, sest siis saame omale pikemaajalise asupaiga. Romm ja James lähevad koju tagasi, kes eestisse, kes inglismaale. Saame nende ruumi omale. Nüüd vaja veel auto kuidagi ära osta, või siis jalgratas, sest H-L peab tööl käimiseks vastasel juhul jalgratta muretsema. :D Varsti saan ka enda töödest-tegemistest-toimetamistest rohkem rääkida, seniks aga peatse kuulmiseni!

Siim.



No comments:

Post a Comment